baby bok

Idag var Jocke och jag hemma hos Jockes mamma och pappa. Jag fick se i Jockes "mitt första år bok" som hans mamma gjorde till honom när han var liten! Jag ska använda den som mall till min bebis bok. Jag ska göra en i Photoshop tänkte jag, men jag har fått en vanlig av min syster med! Blev väldigt inspirerad och skulle helst vilja göra den idag! Måste dock vänta på bebisen! =) Jag har börjat göra lite mallar som jag bara kan fylla i sen! tror det kommer blir hur bra som helst! Jag har nästan gjort en färdig som handlar om graviditeten. Vet inte om jag ska lägga den i bebisboken eller göra två olika. Jag tror det blir två olika! Ska bli skoj och trycka den och jag tror inte jag orkar vänta ett år på första boken, så troligtvis blir det två!
Jag tycker det är väldigt roligt att pyssla i Photoshop, speciellt att göra fotoböcker!

undra vad jag ska göra!

Igår var det bara 1 månad kvar innan babyn kommer! Det närmar sig med stormsteg!
Idag ska jag börja med att titta på repris av lyxfällan, det börjar så lägligt vid 9 när jag går upp! Sen ska jag nog fixa till lite bilder på en maskin som Jockes pappa ska sälja. Ska nog ta lite bilder på magen med om jag orkar!
ha en bra dag allihopa!

Vilat mig

Sen sist har det inte hänt så mycket. Jag har mest vilat och tagit det lungt. Vi har införskaffat oss en tvättmaskin och imorgon ska det provtvättas!
Jag var hemma en sväng i dag. Mamma och jag var ute och gick med hundarna. Det var jätte fint väder så det var väldigt härligt! det kändes som vår ute. Robbie var med också. Han var en stund i växthuset och grävde. Det är alldeles lagom varmt där för han när solen står på!
P.S Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.  © Fotograf Evelina Retzlaff

v.33-34

Nu är det bara 6 veckor kvar innan baby kommer!=)

P.S Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.  © Fotograf Evelina Retzlaff

RSS 2.0