Hittat en ny stig!

Min syster ocj jag var ute och gick i dag. Vi hittade en ny stig.. eller ny och ny, den har nog gått där ett tag, men vi brukar svänga av tidigare. Det stod i markbladet i höstas om en ny led som skulle gå mellan Ramhulta fallet och lygnevi. Vi hittade hur den gick. Det var väldigt fint och det känndes nästan som vår ute! Synd bara att det regnat så mycket så stigarna mer var som bäckar... men vi kom fram iaf!
Annars har jag bara tagit de lugnt några dagar nu! vi tittade på en tvättmaskin igår, men annars va vi bara hemma. Nu har jag bakat en kaka som jag ska ta med till Jockes mamma och pappa. Dom ska laga mat till oss så vi ska dit och äta! =)

Bilder på julklappar

Glömde i förra inlägget! Jag fick flera grejer som min duktiga mamma stickat till babyn. Några av dom finns här på bilderna!
P.S Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.  © Fotograf Evelina Retzlaff

Julen!

Julen har varit bra! vi har varit på många ställen och idag ska vi väg igen! idag blir det kalkon hos min mamma och pappa.
Jag fick fina julklappar. Barnvagnen, en spjälsäng med tillbehör och en flugsvampslampa! väldigt bra grejer! Emma, jockes syster hade köpt en åkpåse till babyn.
Nu ska det bli skönt att bara vara några dagar och vila upp sig!

Fullt upp!

Idag har jag haft fullt upp. Först var det bankbesök i Mölnlycke. Sen åt jag och Jocke på ett ställe där min mamma hade lunchkort, så jag tackar min snälla mamma för lunchen. Sen bar det av till Sisjön för att kolla lite affärer. Vi ska ha en bilbarnstol så vi kolla lite på det. Sen blev det en tur i Göteborg och vi avslutade på Liseberg! jag ville vinna en sån där väska med Ahlgrens Bilar, men det gjorde jag inte. Jag vann en låda med julskum och lite godis från malaco, alltid något men det hade nog vart billigare att köpa det själv i affären!
Nu är jag trött och ska snart sova!
Godnatt allihopa!=)

Barnmorskan och barnvagn

Vi var hos barnmorskan! Allt verkade bra! Gillar min barnmorska, hon är väldigt snäll!
Sen hämtade vi den nya barnvagnen. Den hade redan kommit. Egentligen skulle den inte komma förän i Januari!
Det är en Emmaljunga vagn med en röd liggdel och en sittdel i aubergine färg. Den är väldigt fin! ska ta en bild på den och visa snart!

Hemma hos mamma och pappa

Idag var vi hemma hos min mamma och pappa i sätila. Mamma hade lagt min favoritmat, det är något vinmarinerat kött med potatisgratäng och sås! väldigt gott! jag åt mycket.

Igår tog jag och jocke lite nya bilder på min mage. Jag försöker ta var tredje vecka så jag kan se hur den växer. Jag ska ha bilderna i en bok till babyn sen! Det är bra att Jocke får öva på att fota lite, hon borde lära sig! Det går bra att använda stativet med med det blir lite lättare när han gör det! Han är ändå helt ok på det även om han kanske inte riktigt vet vad han gör, men jag kontrollerar så allt blir rätt inställt!
P.S Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.  © Fotograf Evelina Retzlaff

slappdag och bio

Idag slappade jag hela dagen. Jocke va hemma också. Vi blir värsta slappiga när vi e hemma ihop, men det är mysigt! Vi hade tänkt att gå ut och gå hela dagen men det blev inte av och när vi väl var på gång så började det regna.
På eftermiddagen var vi i borås, vi kolla lite i affärer, åt pizza och sen bio med min syster Ellika. Det blev en trevlig kväll!
Idag är det föresten bara 2 månader kvar innan babyn ska komma! 


magen den 3/12
P.S Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.  © Fotograf Evelina Retzlaff

Ullared

Det blev Ullared iaf! jag köpte baddare, lite babygrejer och lite julklappar! jag får hålla lite i pengarna så inte min ekonomiansvarige man blir arg på mig!;)
Vilma fick nya guldskor med 4 broddar i varje! Dom ska visst vara väldigt hållbara, så nu behöver hon kanske aldrig byta ut dom! Fin om fötterna blev hon i alla fall!

sista dan på jobbet!

Igår jobbade jag sista dagen innan jag får vara hemma! det var en rolig dag! jag tyckte nästan det var lite sorligt att gå hem. jag har så många fina arbetskamrater som jag gillar. Dom kommer jag sakna men jag är väldigt glad att jag får vara hemma! inga mer tidiga mornar för mig. inte på ett tag iaf....
Robbie våran lille kanin gillar det inte! han sitter och väntar på att  man ska gå upp vid 4! det tycker han är en lagom tid! Det är bara att gå upp och ge han sitt knäckebröd så man kan få sova vidare!
Idag ska jag åka hem till mamma och pappa. Vilma, min lilla ponny ska få nya skor. Jag, min mamma och min syster Ellika hade tänkt att åka till Ullared, men det blir nog en annnan dag istället!
fina vilma. bild från i sommras!

Blogga lite mer!

Jag har varit riktigt dålig på att blogga i höst, eller inte alls faktiskt! Det har hänt mycket sen sist. Jocke och jag ska få en baby i februari och jag har blivit ganska förslappad sen jag fick reda på det! Nu har jag bara 2 dagar kvar på jobbet innan jag får vara hemma! Jag längtar! sen kommer jag nog ha mycket tid att blogga tillexempel! Vi får väl se hur det går!

RSS 2.0